Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πανωλεθρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Τον “καθάρισαν” οι Πειραιώτες, υπό το βλέμμα του Γιουρέ! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανωλεθρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Τον “καθάρισαν” οι Πειραιώτες, υπό το βλέμμα του Γιουρέ! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και “διέλυσε” τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0, για τη δεύτερη νίκη του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Superleague. Ομάρ, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο και Μεριά οι πέντε σκόρερ για τους Πειραιώτες. Μετά την υποδοχή του Γιάγια Τουρέ στο Πασαλιμάνι, οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν μαζί με τον Ιβοριανό σταρ, στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» […]

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και “διέλυσε” τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0, για τη δεύτερη νίκη του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Superleague.

Ομάρ, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο και Μεριά οι πέντε σκόρερ για τους Πειραιώτες.

Μετά την υποδοχή του Γιάγια Τουρέ στο Πασαλιμάνι, οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν μαζί με τον Ιβοριανό σταρ, στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν τους απογοήτευσαν.

Με επιθέσεις μπροστά από την εστία του Βελλίδη, βρήκαν τελικά το γκολ με τον Ομάρ από ασίστ του Καμαρά στο 33′ και έκαναν γρήγορα και το 2-0 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φορτούνης, μετά από χέρι του Τζημόπουλου.

Με ένα δοκάρι (Φετφατζίδης 46′) και ένα γκολ (Ποντένσε 55′) στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δε, οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν νωρίς τέλος στο ματς, όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκαναν ένα νέο ξέσπασμα προς τέρψιν και των οπαδών τους, σκοράροντας ακόμη δύο φορές, με εκπληκτική προσπάθεια του Γκερέρο και ωραίο σουτ του Μεριά.

Δείτε ακόμη:

ΤΟΥΡΕ

Αποθέωση για τον Τούρε: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις