Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Δεν ξέρω τι να κάνω” – Ο Bono χάνει τη φωνή του και σταματά τη συναυλία (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Δεν ξέρω τι να κάνω” – Ο Bono χάνει τη φωνή του και σταματά τη συναυλία (vid)

Την ώρα που το κοινό αποθέωνε το ιρλανδέζικο συγκρότημα U2, ο Bono αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία καθώς έχασε τη φωνή του. «Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Bono ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. […]

Bono u2

Την ώρα που το κοινό αποθέωνε το ιρλανδέζικο συγκρότημα U2, ο Bono αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία καθώς έχασε τη φωνή του.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Bono ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Ήδη από τα πρώτα τραγούδια, ο Bono φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολία στη φωνή του. Μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Βερολίνο, ο 58χρονος διέκοπτε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι.

Στο τέλος, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει. «Έχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τί να κάνω», είπε ο Μπόνο από τη σκηνή του Mercedes-Benz Arena.

Ήταν η δεύτερη και τελευταία κατά σειρά συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι θεατές θα μπορούν να επιστρέψουν σε συναυλία που θα προγραμματιστεί αργότερα για να παρακολουθήσουν τους U2.

Δείτε ακόμη:

O Bono των θρυλικών U2 για όλα: Είμαι ο πιο γ….να τυχερός άνθρωπος στον πλανήτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις