Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Όχι, δεν μετανιώνω”, λέει ο 49χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

“Όχι, δεν μετανιώνω”, λέει ο 49χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί ο 49χρονος πατροκτόνος ο οποίος όπως παραδέχτηκε σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στα Καμίνια. Ο 49χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε «όχι». Ο δράστης οδηγήθηκε παρουσία αστυνομικών στην Εισαγγελία χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν […]

49χρονος

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί ο 49χρονος πατροκτόνος ο οποίος όπως παραδέχτηκε σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Ο 49χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε «όχι».

Ο δράστης οδηγήθηκε παρουσία αστυνομικών στην Εισαγγελία χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να βρίσκεται υπό την εξάρτηση ουσιών.

ar_01

Μάλιστα είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο καθώς τον είχε καταγγείλει ο ίδιος του ο πατέρας. Ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γειτονιά του Ηρακλείου. Ο 49χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του με αποτέλεσμα να αρπάξει μαχαίρι και να το στρέψει εναντίον του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το θύμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έφερε πολλά τραύματα – μεταξύ άλλων και – στο θώρακα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκης, η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου, ήταν πολύ σοβαρή όταν διακομίστηκε, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε ακόμη:

peripoliko-1800_2

Τραγωδία: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του, αφέθηκε ελεύθερος και τον σκότωσε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις