“Όχι, δεν μετανιώνω”, λέει ο 49χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Όχι, δεν μετανιώνω”, λέει ο 49χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί ο 49χρονος πατροκτόνος ο οποίος όπως παραδέχτηκε σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στα Καμίνια. Ο 49χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε «όχι». Ο δράστης οδηγήθηκε παρουσία αστυνομικών στην Εισαγγελία χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν […]

24.08.2018 | 19:00

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί ο 49χρονος πατροκτόνος ο οποίος όπως παραδέχτηκε σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Ο 49χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για την πράξη του, απάντησε «όχι».

Ο δράστης οδηγήθηκε παρουσία αστυνομικών στην Εισαγγελία χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να βρίσκεται υπό την εξάρτηση ουσιών.

Μάλιστα είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο καθώς τον είχε καταγγείλει ο ίδιος του ο πατέρας. Ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γειτονιά του Ηρακλείου. Ο 49χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του με αποτέλεσμα να αρπάξει μαχαίρι και να το στρέψει εναντίον του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το θύμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έφερε πολλά τραύματα – μεταξύ άλλων και – στο θώρακα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκης, η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου, ήταν πολύ σοβαρή όταν διακομίστηκε, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε ακόμη:

Τραγωδία: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του, αφέθηκε ελεύθερος και τον σκότωσε!

Exit mobile version