Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / 5 μυστικά για να μην χαθεί το σεξ μετά το παιδί
ΓΥΝΑΙΚΑ

5 μυστικά για να μην χαθεί το σεξ μετά το παιδί

Η γέννηση ενός μωρού είναι ό.τι πιο όμορφο και ιερό υπάρχει πάνω στη γη. Όμως πέρα από την ευτυχία, συνήθως φέρνει και μια απόσταση από την προσωπική σου ζωή. Το άγχος και οι νέες ευθύνες μπορεί να σε απομακρύνουν από την σεξουαλική σου ζωή, γεννώντας μια κρίση που πρέπει να αποφύγεις.  Πώς θα το φροντίσεις; Άσε […]

sex

Η γέννηση ενός μωρού είναι ό.τι πιο όμορφο και ιερό υπάρχει πάνω στη γη. Όμως πέρα από την ευτυχία, συνήθως φέρνει και μια απόσταση από την προσωπική σου ζωή. Το άγχος και οι νέες ευθύνες μπορεί να σε απομακρύνουν από την σεξουαλική σου ζωή, γεννώντας μια κρίση που πρέπει να αποφύγεις.

 Πώς θα το φροντίσεις;

Άσε το δωμάτιο

Φυσικά, η επιλογή του υπνοδωματίου που κοιμάται το μωρό ως χώρος επανένωσης δεν είναι και η καλύτερη ενώ το σαλόνι ή το μπάνιο είναι ιδανικά για τις καυτές στιγμές που αναπολείς.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία

Είναι λογικό να μην μπορείς πλέον να εκμεταλλευτείς τις ώρες της νύχτας. Οπότε, ακόμα και ο μεσημεριανός ύπνος του μωρού ή ένα απόγευμα που έχει πάει στην αδερφή σου, είναι άκρως εκμεταλλεύσιμα.

Μαζί στο μπάνιο

Το μπάνιο αποτελεί μια καθημερινή διαδικασία η οποία «τρώει» έτσι κι αλλιώς έναν ορισμένο χρόνο από τα πρωινά ή τα απογεύματά σας. Έτσι, μια καλή και εκμεταλλεύσιμη ευκαιρία είναι να απολαύσετε αυτόν τον χρόνο μαζί.

Δώσε την απαραίτητη σημασία στα μικρά πράγματα

Ακόμα και στο γεγονός ότι το βράδυ ξαπλώνετε μαζί, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε καμία αξία για εσένα. Ένα ολιγόλεπτο μασάζ, ένα μικρό λουλούδι από μέρους του ή ακόμα και η προετοιμασία του πρωινού μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για να έρθετε και πάλι πιο κοντά.

Προετοιμάστε το έδαφος

Εκείνη την ώρα που εσύ κοιμίζεις το μωρό ενώ εκείνος βρίσκεται στο γραφείο, το τελευταίο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου είναι να επικοινωνήσεις μαζί του και μάλιστα ερωτικά. Κι όμως, ένα άκρως σεξουαλικό μήνυμα που θα τον προετοιμάζει για την ερωτική σου διάθεση ή τα βραδινά σου σχέδια μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Μην ξεχνάς, είναι πολύ σημαντικό να μην χάσει την προσοχή σου ο άντρας σου. Θέλει σκληρή δουλειά, αλλά μόνο έτσι θα έχεις μια ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη οικογένεια.

Δείτε ακόμη:

getting-pregnant-after-age-40-1024x576-1502721079

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν το θετικό της εγκυμοσύνης μετά τα 30

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις