Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / TECH / Google Coach: Ο διαδικτυακός σας προπονητής
TECH

Google Coach: Ο διαδικτυακός σας προπονητής

Απ’ ό,τι φαίνεται επόμενος στόχος της Google είναι η υγεία και η φυσική κατάσταση, καθώς πληροφορίες φέρουν τον κολοσσό να εργάζεται πάνω σε μια υπηρεσία με επίκεντρο την υγεία και την ευεξία. Δεν μιλάμε απλώς ένα fitness tracker, καθώς προπονητής (coach), ο οποίος είναι επίσης γνωστός εσωτερικά ως Project Wooden, θα αξιοποιήσει τα δεδομένα που […]

Απ’ ό,τι φαίνεται επόμενος στόχος της Google είναι η υγεία και η φυσική κατάσταση, καθώς πληροφορίες φέρουν τον κολοσσό να εργάζεται πάνω σε μια υπηρεσία με επίκεντρο την υγεία και την ευεξία. Δεν μιλάμε απλώς ένα fitness tracker, καθώς προπονητής (coach), ο οποίος είναι επίσης γνωστός εσωτερικά ως Project Wooden, θα αξιοποιήσει τα δεδομένα που έχει η Google σχετικά με εσάς για την προληπτική προβολή δεδομένων υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορεί να συστήσει τρόπους προπόνησης, να παρακολουθήσει την πρόοδό σας και να προτείνει εναλλακτικές λύσεις αν χάσετε μια προγραμματισμένη προπόνηση. Όταν θα φτάνετε στο γυμναστήριο, ο Coach μπορεί να καταγράψει τη δραστηριότητά σας και να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να ενημερώσει με μελλοντικές προτάσεις.

Το Google Coach θα βοηθά επίσης στην παρακολούθηση της διατροφής σας και θα μπορεί να προτείνει διάφορα τρόφιμα που θα χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μια υγιή σύσταση για ένα γεύμα με βάση την τοποθεσία και τα πρότυπά σας. Εάν προτιμάτε να μαγειρεύετε στο σπίτι, ο «προπονητής» θα μπορεί να δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο μενού γευμάτων και μια λίστα αγορών και να σας τα αποστείλει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Η Google φιλοδοξεί ότι το Google Coach θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και τα δεδομένα του ημερολογίου σας για να υπολογίσει πόσα γεύματα θα πρέπει να σχεδιάσει.

Η αρχική ανάπτυξη του Google Coach θα επικεντρωθεί κυρίως στο Wear OS, αλλά θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο smartphone σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όχι στα τατουάζ από μαύρη χέννα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις