Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιμένει για την Παπαχρήστου ο Κυρίτσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιμένει για την Παπαχρήστου ο Κυρίτσης

Επιμένει στο σχόλιό του για τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην «χρυσή» Βούλα Παπαχρήστου ο Γιώργος Κυρίτσης. «Είναι πράγματα που μαθαίνουμε στο σχολείο. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις αξίες του ανθρωπισμού. Αυτή η απαίτηση είναι πιο ισχυρή για ανθρώπους που φορούν το εθνόσημο», δήλωσε την Κυριακή στο epsilontv ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά […]

Κυριτσης

Επιμένει στο σχόλιό του για τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην «χρυσή» Βούλα Παπαχρήστου ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Είναι πράγματα που μαθαίνουμε στο σχολείο. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις αξίες του ανθρωπισμού. Αυτή η απαίτηση είναι πιο ισχυρή για ανθρώπους που φορούν το εθνόσημο», δήλωσε την Κυριακή στο epsilontv ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά σε tweet που είχε κάνει προ εξαετίας η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν, το οποίο της είχε κοστίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

«Οι αθλητές είναι και πρότυπα για τη νεολαία. Αν είχα κάνει τόσο μεγάλη χοντράδα θα είχα φροντίσει επόμενο διάστημα να πηγαίνω σε σχολεία να μιλάω για τον ρατσισμό. Θα περίμενα ένας αθλητής της εθνικής ομάδας τόσο προβεβλημένος να έχει αναλάβει μια ενεργό δράση στην αντίθετη κατεύθυνση, δεν το είδα αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης.

Το θέμα αφορά την ανάρτηση της Παπαχρήστου το 2012 που ανέφερε «με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

Η αθλήτρια έχει απολογηθεί για αυτή την κίνησή της, αλλά τότε η ΕΟΕ την απέκλεισε από την ολυμπιακή ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Παπαχρηστου Βουλα

Παπαχρήστου: Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις