Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κυρίτσης δεν συμφωνεί με τα συγχαρητήρια Τσίπρα στην Παπαχρήστου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυρίτσης δεν συμφωνεί με τα συγχαρητήρια Τσίπρα στην Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε πολύ περήφανη την Ελλάδα μας για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να συγχαρεί το χρυσό κορίτσι, ωστόσο δέχθηκε τις επικρίσεις του Γιώργου Κυρίτση που χαρακτήρισε «κακή επιλογή» το tweet του πρωθυπουργού. «Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» […]

Κυριτσης

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε πολύ περήφανη την Ελλάδα μας για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου.

Ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να συγχαρεί το χρυσό κορίτσι, ωστόσο δέχθηκε τις επικρίσεις του Γιώργου Κυρίτση που χαρακτήρισε «κακή επιλογή» το tweet του πρωθυπουργού.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.

«Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο Γιώργος Κυρίτσης υπενθύμισε παλαιότερο ρατσιστικό tweet της Βούλας Παπαχρήστου, που τότε τής κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!», είχε γράψει η αθλήτρια.

Δείτε ακόμη:  

2503102

Αλλαγή φύλου: Ο Κυρίτσης φέρνει και την αιμομιξία στο «τραπέζι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις