Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βολές Αχτσιόγλου κατά ΝΔ για τις εκκρεμείς συντάξεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Αχτσιόγλου κατά ΝΔ για τις εκκρεμείς συντάξεις

Απάντηση στη ΝΔ για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης δίνει το υπουργείο Εργασίας. Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στις δηλώσεις του τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Βρούτση. Μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης επισημαίνει στη δήλωσή του: «τη στιγμή που εκατομμύρια συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν […]

Απάντηση στη ΝΔ για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης δίνει το υπουργείο Εργασίας.

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στις δηλώσεις του τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Βρούτση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης επισημαίνει στη δήλωσή του: «τη στιγμή που εκατομμύρια συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί με τις συντάξεις τους, η κυβέρνηση -για πολλοστή φορά- εξαπατά χιλιάδες συνταξιούχους που περιμένουν την απονομή της σύνταξής τους».

Παράλληλα, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ σημειώνει ότι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, «κατά τη συνήθη πρακτική της, μεταθέτει με νέα δήλωσή της το χρόνο απονομής των συντάξεων».

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εργασίας αναφέρει: «Ο κύριος Βρούτσης φαίνεται ότι έχει πολύ μεγάλο θράσος, για να τολμά να κάνει αναφορές στις εκκρεμείς συντάξεις. Ξεχνά μάλλον ότι ήταν ο ίδιος και η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας στα πρόθυρα της κατάρρευσης και τους συνταξιούχους στο κοινωνικό περιθώριο. Κάποια στιγμή, όμως, τα ψέματα του κυρίου Βρούτση πρέπει να τελειώσουν».

Διαβάστε ακόμα:

ΝΔ: «Δεν υπάρχει όριο στο ψέμα για την κυβέρνηση»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις