Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κρεοπώλης επιτέθηκε με χοιρομέρια και μπριζόλες σε vegan ακτιβιστές (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κρεοπώλης επιτέθηκε με χοιρομέρια και μπριζόλες σε vegan ακτιβιστές (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία, η αντίδραση ενός κρεοπώλη όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα vegan ακτιβιστών. H ομάδα των διαδηλωτών έκανε την παρέμβαση της στην αγορά Kirkgate της πόλης Mπράντφορντ, καλώντας τους καταναλωτές να μην αγοράζουν κρέας, κάτι που προκάλεσε την πρωτότυπη αντίδραση του κρεοπώλη. Εκείνος αφού άρχισε να λογομαχεί μαζί τους, στη […]

Διαμαρτυρία vegan σε κρεοπωλείο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία, η αντίδραση ενός κρεοπώλη όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα vegan ακτιβιστών.

H ομάδα των διαδηλωτών έκανε την παρέμβαση της στην αγορά Kirkgate της πόλης Mπράντφορντ, καλώντας τους καταναλωτές να μην αγοράζουν κρέας, κάτι που προκάλεσε την πρωτότυπη αντίδραση του κρεοπώλη.

Εκείνος αφού άρχισε να λογομαχεί μαζί τους, στη συνέχεια άρπαξε μπριζόλες κι ό,τι άλλο βρήκε πρόχειρο μπροστά του κι άρχισε να τους κυνηγά.

Παράλληλα, προσπαθούσε επανειλημμένα να ακουμπήσει τους ακτιβιστές με τα κομμάτια του ωμού κρέατος, προφανώς γνωρίζοντας την απέχθειά τους για τα νεκρά ζώα.

Μάλιστα, ένας συνάδελφος του οξύθυμου κρεοπώλη, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τοποθετώντας πάνω στον πάγκο του μία γουρουνοκεφαλή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «πικάρει» τους ακτιβιστές.


Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση στη Γαλλία: Συνελήφθη η vegan για την σοκαριστική ανάρτησή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις