Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα: Η φωτο που “κατέβηκε” άρον – άρον και τα φαρμακερά σχόλια (vid)
LIFESTYLE

Άντζελα: Η φωτο που “κατέβηκε” άρον – άρον και τα φαρμακερά σχόλια (vid)

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε στο instagram της μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ και επεξεργασίας και η Νίκη Λεμονή την εντόπισε για το «Καλοκαίρι μαζί στις 10». «Έχω ένα παράπονο! Γιατί βρε Άντζελα κατέβασες αυτή τη φωτογραφία; Ποιος σε ενόχλησε; Ποιος σου την είπε;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και τα σχόλια στον παρέα του πρωινού του ΑΝΤ1 […]

Αντζελα Δημητριου

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε στο instagram της μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ και επεξεργασίας και η Νίκη Λεμονή την εντόπισε για το «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

«Έχω ένα παράπονο! Γιατί βρε Άντζελα κατέβασες αυτή τη φωτογραφία; Ποιος σε ενόχλησε; Ποιος σου την είπε;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και τα σχόλια στον παρέα του πρωινού του ΑΝΤ1 πήραν φωτιά με την Στεφανία Δεληπούλιου να χαρίζει τα πιο δηκτικά από αυτά:

«Μπορεί να έκαναν report γιατί πίστευαν ότι δεν είναι αυτή», απάντησε η συνεργάτιδα του πρωινού και συνεχίζοντας στο σχολιασμό του τατουάζ της Λαίδης ανέφερε…  «Μπορεί πριν από μερικά χρόνια το τατουάζ να ήταν στέρνο… τώρα κατέβηκε στήθος τι να κάνουμε;».

Δείτε ακόμη:

Ούτε η Άντζελα δεν θα αναγνώριζε τον εαυτό της, στη νέα φωτογραφία της

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις