Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δωρεάν μετακίνηση στον προαστιακό
ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν μετακίνηση στον προαστιακό

Οι πολίτες της Ρωσίας μπορούν από 1η Αυγούστου να μετακινούνται δωρεάν με τα τρένα του προαστιακού της Μόσχας. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας, Σεργκέι Σιμπιάνιν, 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι που ζουν εκεί, θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν στον προαστιακό. Ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι συνταξιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα τρένα που βρίσκονται […]

Οι πολίτες της Ρωσίας μπορούν από 1η Αυγούστου να μετακινούνται δωρεάν με τα τρένα του προαστιακού της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας, Σεργκέι Σιμπιάνιν, 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι που ζουν εκεί, θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν στον προαστιακό.

Ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι συνταξιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα τρένα που βρίσκονται στο προαστιακό δίκτυο, στο οποίο ανήκουν και οι ταχείες αμαξοστοιχίες κι οι αμαξοστοιχίες εξπρές, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στις επιβιβάσεις.

Μοναδική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος συνταξιούχος χρήση της δωρεάν μετακίνησης είναι να προσκομίσει το βιβλιάριο του στο ταμείο και να πάρει το δωρεάν εισιτήριο από το ταμείο ή τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τραμπ και οι «φίλοι» του οι Ρώσοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις