Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγρια κόντρα Κουβέλη – Λοβέρδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Κουβέλη – Λοβέρδου

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του Ανδρέα Λοβέρδου για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Αλέξη Τσίπρα Η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ ξέσπασε στη Βουλή σχετικά με την ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό. «Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβε ο πρωθυπουργός εκ των […]

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του Ανδρέα Λοβέρδου για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Αλέξη Τσίπρα

Η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ ξέσπασε στη Βουλή σχετικά με την ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό.

«Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβε ο πρωθυπουργός εκ των πραγμάτων δεν οδηγεί σε παραίτηση. Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης, σε καμία περίπτωση δεν συνοδεύεται και με παραίτηση», τόνισε ο κος Κουβέλης.

Έτσι, εξέφρασε τη διαφωνία του με τον βουλευτή της ΔΗΣΥ που υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει να παραιτηθεί πάραυτα, μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τις τραγικές συνέπειες από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική».

«Όλα αυτά τα ζητήματα θα κριθούν, θα συζητηθούν, και σε κάθε περίπτωση παρέλκει η αναφορά μου να επισημάνω τη διαφωνία μου σε αυτά που υποστηρίξατε», επεσήμανε ο κος Κουβέλης.

Διαβάστε ακόμα:

Τζανακόπουλος για φωτιές: «Οι νεκροί δεν αποκρύπτονται»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις