Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Οι αγώνες Spetsathlon γίνονται πηγή έμπνευσης για έργα τέχνης (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι αγώνες Spetsathlon γίνονται πηγή έμπνευσης για έργα τέχνης (pics)

Το ποδήλατο, είναι ο νέος φορέας έμπνευσης του καταξιωμένου εικαστικού καλλιτέχνη Απόστολου Λάβδα, ο οποίος παρουσιάζει τη νέα ατομική του έκθεση στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στις Σπέτσες. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου παρουσία του καλλιτέχνη. H κίνηση γι’ άλλη μια φορά οδηγεί το χέρι του Απόστολου Λάβδα με τους ποδηλάτες του […]

Το ποδήλατο, είναι ο νέος φορέας έμπνευσης του καταξιωμένου εικαστικού καλλιτέχνη Απόστολου Λάβδα, ο οποίος παρουσιάζει τη νέα ατομική του έκθεση στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στις Σπέτσες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου παρουσία του καλλιτέχνη.

H κίνηση γι’ άλλη μια φορά οδηγεί το χέρι του Απόστολου Λάβδα με τους ποδηλάτες του να πρωταγωνιστούν και να σκίζουν δυναμικά τον αέρα, σε μια πανδαισία χρωμάτων και ρυθμών.

The Favourite, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (vid)

Ακόμα και όταν τα ποδήλατα μοιάζουν να ξαποσταίνουν η κίνηση δεν σταματά, καθώς περιτριγυρίζονται από ένα σμάρι από ελεύθερες, πολύχρωμες πεταλούδες, που μοιάζουν σαν να θέλουν να μεταδώσουν το πέταγμα τους.

Άλλωστε το άνοιγμα των φτερών είτε πεταλούδων, είτε περιστεριών είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ζωγραφικής του Απόστολου Λάβδα.

Η Σύρος τιμά τον σπουδαίο Μάνο Ελευθερίου

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Έλληνας εικαστικός παρουσιάζει τη νέα σειρά με τα ποδήλατα στις αγαπημένες του Σπέτσες, ένα νησί που επισκέπτεται συχνά.

Άλλωστε εμπνεύσθηκε το θέμα με τους ποδηλάτες από το αθλητικούς αγώνες Spetsathlon που διοργανώνονται κάθε χρόνο στις Σπέτσες και περιλαμβάνουν και αγώνα ποδηλασίας.

Διάρκεια έκθεσης: 27 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου 2018.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00 -15.00, 19.00 -1.00.
Kapopoulos Fine Arts

Σπέτσες: Ντάπια – Σπέτσες τηλ. : 22980 72278

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις