Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παραλίγο τραγωδία – Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Παραλίγο τραγωδία – Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο (vid)

Το έδαφος άρχισε να υποχωρεί το πρωί κάτω από ένα τετραώροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη, όταν κατέρρευσε ο τείχος παρακείμενου ξενοδοχείου υπό ανέγερση, αφήνοντας το οικοδόμημα να στέκεται στον αέρα επί ώρες. Άμεση ήταν ευτυχώς η κινητοποίηση των Αρχών. Αστυνομία και πυροσβεστική απομάκρυναν τους ενοίκους της πολυκατοικίας και δύο παρακείμενων κτιρίων στη συνοικία Σιούτλουτζε στο Μπέγιογλου […]

Το έδαφος άρχισε να υποχωρεί το πρωί κάτω από ένα τετραώροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη, όταν κατέρρευσε ο τείχος παρακείμενου ξενοδοχείου υπό ανέγερση, αφήνοντας το οικοδόμημα να στέκεται στον αέρα επί ώρες.

Άμεση ήταν ευτυχώς η κινητοποίηση των Αρχών. Αστυνομία και πυροσβεστική απομάκρυναν τους ενοίκους της πολυκατοικίας και δύο παρακείμενων κτιρίων στη συνοικία Σιούτλουτζε στο Μπέγιογλου (Πέραν) και απέκλεισαν την περιοχή.

Τραγωδία στο Λάος – Εκατοντάδες αγνοούμενοι στο έλεος της φύσης (vid)

Τηλεοπτικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και αναμετέδωσαν λίγες ώρες αργότερα ζωντανά την κατάρρευση του κτιρίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Μπέγιογλου, Αχμέντ Μισμπάχ Ντεμιρτσάν, το οικοδόμημα, που κτίστηκε το 1994, ήταν αυθαίρετο. Άγνωστο παραμένει γιατί οι Αρχές δεν ανέλαβαν δράση νωρίτερα εφόσον γνώριζαν ότι ο κατασκευαστής δεν είχε βγάλει άδεια.

Οι πυρκαγιές τυλίγουν την Ευρώπη

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η κατολίσθηση του εδάφους οφείλεται στην ανέγερση δίπλα από το οίκημα ενός ξενοδοχείου, που ανήκει στον γνωστό Τούρκο ποδοσφαιριστή Αρντά Τουράν και τον αδελφό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις