Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Μοντέλο βγάζει σέλφι, δίπλα στον νεκρό πατέρα της (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Μοντέλο βγάζει σέλφι, δίπλα στον νεκρό πατέρα της (pics)

Τα social media και οι σέλφι έχουν πάει προ πολλού σε άλλο επίπεδο. Οι χρήστες που «ανεβάζουν» ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές ολοένα και αυξάνονται. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, δεν έχουμε λόγια. Η περίπτωση της Τζέλικα Λιούμπιτσιτς, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ορίων. Το viral των ημερών: Η αδερφή της πεθαίνει από τους πόνους και […]

Τα social media και οι σέλφι έχουν πάει προ πολλού σε άλλο επίπεδο. Οι χρήστες που «ανεβάζουν» ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές ολοένα και αυξάνονται.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, δεν έχουμε λόγια.

Η περίπτωση της Τζέλικα Λιούμπιτσιτς, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ορίων.

Το viral των ημερών: Η αδερφή της πεθαίνει από τους πόνους και εκείνη βγάζει σέλφι!

Το μοντέλο από τη Σερβία δέχθηκε σκληρή επίθεση από χρήστες των social media μετά από φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instastory.

Η Τζέλικα ποζάρει με νάζι δίπλα στο πατέρα της, ο οποίος λίγο νωρίτερα «έφυγε» από τη ζωή. Σύμφωνα με σέρβικα μέσα, που αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία, το μοντέλο φωτογραφίζεται σουφρώνοντας τα χείλη και κοιτώντας τον νεκρό πατέρα της.

Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Εφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου», έγραψε.

Η φωτογραφία μετά τον σάλο, διαγράφηκε.

«Μόνο ένα αρρωστημένο άτομο θα το έκανε αυτό», «Δεν πιστεύω στα μάτια μου» και «Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν είδος», σχολίασαν ορισμένοι χρήστες των social media.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις