Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / #Don’t touch: Το στοίχημα μου για τις φετινές διακοπές
ΓΥΝΑΙΚΑ

#Don’t touch: Το στοίχημα μου για τις φετινές διακοπές

Πλησιάζει Αύγουστος, ο μήνας των αδειών. Έχεις μπει σε κλίμα διακοπών και το πρωινό ξύπνημα για το γραφείο μοιάζει εφιάλτης. Διακοπές εδώ και τώρα, η μπαταρία τελειώνει. Λίγη ακόμα υπομονή και η στιγμή που θα είσαι στο καράβι μαζί του και η μυρωδιά της θάλασσας θα σου σπάει τη μύτη, θα είναι γεγονός. Πήρες τα […]

Πλησιάζει Αύγουστος, ο μήνας των αδειών.

Έχεις μπει σε κλίμα διακοπών και το πρωινό ξύπνημα για το γραφείο μοιάζει εφιάλτης.

Διακοπές εδώ και τώρα, η μπαταρία τελειώνει.

Λίγη ακόμα υπομονή και η στιγμή που θα είσαι στο καράβι μαζί του και η μυρωδιά της θάλασσας θα σου σπάει τη μύτη, θα είναι γεγονός. Πήρες τα πιο όμορφα κομμάτια, την καλύτερη διάθεση και «μη μου μιλάτε για τίποτα».

Φέτος, δοκίμασε οι διακοπές σου να είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες. Δες το σαν ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, άσε το κινητό στην άκρη. Ναι, καλά διάβασες.

Posts, μηνύματα, insta stories από την αμμουδιά και live με το μπικίνι, ας είναι μια πραγματικότητα για άλλους. Όχι, δεν σνομπάρουμε την τεχνολογία, ούτε ανήκουμε σε εκείνους τους «ποιοτικούς» που αυτοχαρακτηρίζονται κουλτουριάρηδες γιατί δεν ασχολούνται με το fb. Όλα μας αρέσουν και συμβιβαζόμαστε με τις τάσεις της εποχής.

Εγώ όμως το έχω πρώτο στη λίστα για το καλοκαίρι. Ένα τηλέφωνο τη μαμά μου να ακούει πως περνάω καλά και όλοι οι άλλοι ας περιμένουν. Έτσι μου υποσχέθηκα τουλάχιστον.

Στο κάτω κάτω, θα δω πώς είναι η ζωή χωρίς να σερφάρω. Θα έχω άραγε κάτι να συζητήσω με τους γύρω;

Απλώς, think about it…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις