Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πολιτική… θύελλα – Παραπομπή Τραμπ για «εσχάτη προδοσία»
ΚΟΣΜΟΣ

Πολιτική… θύελλα – Παραπομπή Τραμπ για «εσχάτη προδοσία»

Πολιτική… θύελλα έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ ύστερα από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι επικριτές τους τονίζουν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ άφησε να εννοηθεί ότι εμπιστεύεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν του δηλώνει ότι η χώρα του δεν αναμίχθηκε στην προεκλογική διαδικασία το 2016. Η μπάλα του Μουντιάλ στα χέρια του Τραμπ […]

Πολιτική… θύελλα έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ ύστερα από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι επικριτές τους τονίζουν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ άφησε να εννοηθεί ότι εμπιστεύεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν του δηλώνει ότι η χώρα του δεν αναμίχθηκε στην προεκλογική διαδικασία το 2016.

Η μπάλα του Μουντιάλ στα χέρια του Τραμπ – Δώρο ή πρόκληση; (vid)

Ενισχυτικό της δηκτικής στάσης εναντίον του είναι το γεγονός πως δεν εξέφρασε ούτε μία επικριτική λέξη για τη Μόσχα ή για κάποιο από τα ζητήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο μεγάλων χωρών.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στη συνέντευξη Τραμπ-Πούτιν (pics)

Οι δηλώσεις του χαρακτηρίστηκαν «προδοτικές» από έναν πρώην διευθυντή της CIA και καταδικάστηκαν ως «επαίσχυντες» από έναν Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή, αν και άλλοι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί ήταν πιο επιφυλακτικοί.

«Ικανοποίηση» μετά το διπλωματικό «μπρα-ντε-φερ» Τραμπ – Πούτιν

Για αυτό η στάση του Ντόναλντ Τραμπ εκτιμάται ότι θα φουντώσει την πολιτική… θύελλα στις ΗΠΑ, την ώρα που ο Λευκός Οίκος προσπαθεί επί μήνες να καταρρίψει τους ισχυρισμούς ότι είναι απρόθυμος να υψώσει το ανάστημά του στον ηγέτη της Ρωσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις