Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Με το… pantoufle στο χέρι η Μπριζίτ, για τα καμώματα του Μακρόν
ΚΟΣΜΟΣ

Με το… pantoufle στο χέρι η Μπριζίτ, για τα καμώματα του Μακρόν

Το ματς έχει τελειώσει, η Γαλλία βρίσκεται στον παράδεισο, αλλά και ο Πρόεδρός της, Εμανουέλ Μακρόν δεν πάει πίσω. Η… κόλαση, πρέπει να ήρθε πιο μετά, στο σπίτι. Ο Γάλλος πρόεδρος, πριν πανηγυρίσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, έσπευσε να ασπαστεί την πολύ ερωτική Πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς. Μουντιάλ 2018: […]

Το ματς έχει τελειώσει, η Γαλλία βρίσκεται στον παράδεισο, αλλά και ο Πρόεδρός της, Εμανουέλ Μακρόν δεν πάει πίσω.

Η… κόλαση, πρέπει να ήρθε πιο μετά, στο σπίτι.

Ο Γάλλος πρόεδρος, πριν πανηγυρίσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, έσπευσε να ασπαστεί την πολύ ερωτική Πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς.

Μουντιάλ 2018: Η πιο viral φωτογραφία του τελικού

Η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος πρόεδρος παρεξηγήθηκε αρκετά χθες. Ο λόγος δεν ήταν το φιλί αλλά ο έξαλλος πανηγυρισμός που έκανε τους κακούς να πουν πως δεν έχει ζήσει τα… παιδικά του χρόνια. Τα σχόλια που ακολουθούσαν είναι τα γνωστά κακεντρεχή.

Από την άλλη η πρόεδρος της Κροατικής Δημοκρατίας, η Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, έμοιαζε αφοσιωμένη στο Γάλλο ομόλογό της. Αγκαλίτσες, αστειάκια κι ένα έντονο φλερτ ήταν το κλίμα που έβγαλε εκτός εαυτού την Μπριζίτ.

Στην εξέδρα της απονομής ανέβηκαν χέρι-χέρι και δεν σταμάτησα να μιλούν.

Οι διαχύσεις ανάμεσα στον Εμανουέλ και την Κολίντα είχαν ξεκινήσει από τη σουίτα των VIP από όπου παρακολούθησαν τον τελικό.

Δυστυχώς, από την τηλεοπτική κάλυψη του Μουντιάλ, την υποδειγματική τηλεσκηνοθεσία, διέφυγε η μεγάλη στιγμή του τελικού, που θα ήταν το βλέμμα της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Εμείς όμως, ξέρουμε καλά πως μετά στο σπίτι θα έπεσε… pantoufle ,όπως έγραψε το Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις