Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήριο για κρουαζιερόπλοιο με μετανάστες
ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο για κρουαζιερόπλοιο με μετανάστες

Πολλές συλλήψεις έχουν κάνει οι αρμόδιες Αρχές, κατόπιν της άφιξης- στη Ρόδο- ενός κρουαζιερόπλοιου με 23 μετανάστες από τη Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, ήδη έχουν συλληφθεί ο πλοίαρχος, ο υπεύθυνος ασφαλείας του πλοίου, εννιά μετανάστες και μια Ουκρανή για πλαστά έγγραφα. Άκουγαν φτηνή ασφάλεια κι έτρεχαν – Όμως το πλήρωσαν […]

Πολλές συλλήψεις έχουν κάνει οι αρμόδιες Αρχές, κατόπιν της άφιξης- στη Ρόδο- ενός κρουαζιερόπλοιου με 23 μετανάστες από τη Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, ήδη έχουν συλληφθεί ο πλοίαρχος, ο υπεύθυνος ασφαλείας του πλοίου, εννιά μετανάστες και μια Ουκρανή για πλαστά έγγραφα.

Άκουγαν φτηνή ασφάλεια κι έτρεχαν – Όμως το πλήρωσαν ακριβά

Η περίεργη αυτή υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Τετάρτης (11/7), όταν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου συνελήφθησαν αρχικά 4 Σύροι στην περιοχή «Κρεμαστή».

Σε έλεγχο των λιμενικών, επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα του κρουαζιερόπλοιου, αμφιβόλου γνησιότητας, και οι ταυτότητές τους είχαν δηλωθεί πως έχουν χαθεί/ κλαπεί.

Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές

Τα έγγραφα, όπως δηλώνουν, τα είχαν προμηθευτεί από την 29χρονη. Επίσης, μέσα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και το Μανδράκι συνελήφθησαν ακόμη 5 άτομα.

Όταν έφτασε στη Μύκονο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και εκεί οι λιμενικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν μέσα στο σκάφος τα διαβατήρια των 9 συλληφθέντων, ενώ έλειπαν χωρίς ενημέρωση ακόμη 14 μετανάστες οι οποίοι είχαν αφήσει και αυτοί τα διαβατήριά τους εκεί.

Διαρρήκτες… κλειδοκράτορες και αναρριχητές (pics)

Η διαχειρίστρια εταιρία του «ORIENT QUEEN» με σημαία Μπαχάμες είναι η Αbou Merhi cruises (ΑΜC cruises). Το πλοίο ξεκίνησε την Κυριακή από τη Βηρυτό, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του στάση στην τουρκική πόλη Alanya.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις