Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άκουγαν φτηνή ασφάλεια κι έτρεχαν – Όμως το πλήρωσαν ακριβά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκουγαν φτηνή ασφάλεια κι έτρεχαν – Όμως το πλήρωσαν ακριβά

Του Πέτρου Καρσιώτη Έβλεπαν ότι τα σφαλιστήρια συμβόλαια που τους προσφέρονταν από 45χρονη ήταν σε ελκυστικές τιμές κι έσπευδαν να αρπάξουν την… ευκαιρία! Δεν ήταν όμως παρά μια καλοστημένη απάτη από 45χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη για τουλάχιστον 162 περιπτώσεις πώλησης πλαστών ασφαλιστηρίων τροχοφόρων σε οδηγούς στην Καλαμάτα! Όπως λέει η Αστυνομία την εμπιστεύτηκαν τα […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έβλεπαν ότι τα σφαλιστήρια συμβόλαια που τους προσφέρονταν από 45χρονη ήταν σε ελκυστικές τιμές κι έσπευδαν να αρπάξουν την… ευκαιρία!

Δεν ήταν όμως παρά μια καλοστημένη απάτη από 45χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη για τουλάχιστον 162 περιπτώσεις πώλησης πλαστών ασφαλιστηρίων τροχοφόρων σε οδηγούς στην Καλαμάτα!

Όπως λέει η Αστυνομία την εμπιστεύτηκαν τα θύματα καθώς υπήρξε πρώην διευθύντρια μεγάλης εταιρείας, που αυτονομήθηκε.

Εκείνη, όμως, εξαπάτησε μαζικά δεκάδες ανθρώπους, εκδίδοντας επί σειρά ετών πλαστά ασφαλιστήρια, κερδίζοντας μεγάλα ποσά και προκαλώντας τεράστια προβλήματα στους πελάτες της.

Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη στην Καλαμάτα, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018, είχε διαπράξει συνολικά 162 περιπτώσεις πλαστογραφίας και απατών, αποκομίζοντας από την εγκληματική της δράση παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 45.000 ευρώ.

Η ίδια ήταν διευθύντρια σε μεγάλη και ασφαλιστική εταιρεία στο υποκατάστημα της περιοχής από το 2007 έως το 2015.

Τον Μάιο του 2015 έφυγε από την εταιρεία και άνοιξε δικό της γραφείο στην Καλαμάτα, το οποίο το έκλεισε τον Δεκέμβριο του 2016 και συνέχισε να εκδίδει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων από το σπίτι της, εκμεταλλευόμενη το μεγάλο πελατολόγιο που είχε αποκτήσει από τα προηγούμενα χρόνια και την εμπιστοσύνη που της έδειχναν οι εξαπατημένοι, χάρη σε αυτά τα χρόνια συνεργασίας.

Η απάτη της άρχισε να γίνεται γνωστή όταν κάποιοι πελάτες της μοιραία ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα και δεν μπορούσαν να καλύψουν ή να καλυφθούν από ζημιές που προκλήθηκαν, όταν κάποιοι αναζήτησαν να επιδιορθώσουν θραύση κρυστάλλων και όταν κάποιοι εξ αυτών κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων ενημερώθηκαν από τους τροχονόμους πως τα ασφαλιστήρια τους δεν φαίνονταν στο σύστημα.

Μόλις ενημερώθηκαν οι Αρχές για αυτά περιστατικά διενήργησαν ενδελεχή έρευνα και κατέληξαν σε όλο αυτόν τον κόσμο που είχε πέσει θύμα απάτης επί σειρά ετών, τους οποίους και ενημέρωσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις