Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Δεν κρατιέται ο Ζάεφ: Είμαι ευτυχισμένος για τη “Μακεδονία” – Πάρτι σε 15 πόλεις!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Δεν κρατιέται ο Ζάεφ: Είμαι ευτυχισμένος για τη “Μακεδονία” – Πάρτι σε 15 πόλεις!

Μια κουβέντα είπε το ΝΑΤΟ και ο Ζόραν Ζάεφ… φουσκώνει τα μπαλόνια. Μετά την πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο Ζάεφ αλά… Τσίπρας, ετοιμάζει «φιέστα». Προσερχόμενος σήμερα στην αίθουσα όπου διεξάγεται – η Σύνοδος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς που […]

Μια κουβέντα είπε το ΝΑΤΟ και ο Ζόραν Ζάεφ… φουσκώνει τα μπαλόνια.

Μετά την πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο Ζάεφ αλά… Τσίπρας, ετοιμάζει «φιέστα».

Προσερχόμενος σήμερα στην αίθουσα όπου διεξάγεται – η Σύνοδος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς που θα στηθούν μεθαύριο Σάββατο, 14 Ιουλίου, σε 15 πόλεις, με αφορμή την πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

«Η Μακεδονία από σήμερα πηγαίνει μόνο μπροστά και οι πολίτες της έκαναν το big bang. Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να προσκαλέσει τη Μακεδονία να γίνει η 30ή χώρα-μέλος της. Λάβαμε πρόσκληση για να γίνουμε σύμμαχοι των πιο ισχυρών χωρών στον κόσμο. Πετύχαμε τους κοινούς στόχους μας, τα κοινά όνειρα και τις ελπίδες μας», είπε αρχικά ο κ. Ζάεφ.

Πρόσκληση ΝΑΤΟ στα Σκόπια, «αν» και… «εφόσον»

«Ας συνεχίσουμε έτσι στην επόμενη μεγάλη απόφασή μας, όταν θα πούμε όλοι “ναι” στο μέλλον μας και στο μέλλον της Μακεδονίας. Σας προσκαλώ το Σάββατο 14 Ιουλίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με μακεδονική μουσική, σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η κυβέρνηση οργανώνει εορτασμούς σε 15 πόλεις, στους οποίους θα πούμε μπράβο στη χώρα μας που πηγαίνει μπροστά».

Ερωτηθείς αν έλαβε μηνύματα από ηγέτες ωρών κατά το χθεσινό δείπνο, ο κ. Ζάεφ απάντησε: «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που οδηγούν τον πλανήτη, οι μεγαλύτεροι ηγέτες του κόσμου: ο πρόεδρος Τραμπ, η καγκελάριος Μέρκελ, ο πρόεδρος Μακρόν… όλοι οι άλλοι ηγέτες.

Ασταμάτητος ο Ζάεφ: Πήρε «αέρα», προκαλεί με αναρτήσεις

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα τη στιγμή κατά την οποία είδα όλους αυτούς τους παγκόσμιους ηγέτες να χαίρονται για τη Μακεδονία. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, πλησίασαν, έδωσαν συγχαρητήρια, ευχήθηκαν καλή επιτυχία, προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις