Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά & Δώρος, όπως Βικτόρια & Ντέιβιντ – Με αέρα σταρ, μιλούν για τον… έρωτά τους! (vid)
LIFESTYLE

Αθηνά & Δώρος, όπως Βικτόρια & Ντέιβιντ – Με αέρα σταρ, μιλούν για τον… έρωτά τους! (vid)

Τους γνωρίσαμε στο Power of Love και ήταν το ζευγάρι που μας χάρισε τις πιο απολαυστικές ατάκες. Δυστυχώς, Δώρος και Αθηνά δεν άντεξαν πολύ να καταπιέζουν τον… έρωτά τους στο σπίτι και αποχώρησαν από το ριάλιτι. Κάπως έτσι, στερηθήκαμε πολλά αποφθέγματα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει αέρα σταρ. Αθηνά – Δώρος […]

Τους γνωρίσαμε στο Power of Love και ήταν το ζευγάρι που μας χάρισε τις πιο απολαυστικές ατάκες.

Δυστυχώς, Δώρος και Αθηνά δεν άντεξαν πολύ να καταπιέζουν τον… έρωτά τους στο σπίτι και αποχώρησαν από το ριάλιτι.

Κάπως έτσι, στερηθήκαμε πολλά αποφθέγματα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει αέρα σταρ.

Αθηνά – Δώρος «βγήκαν» σε εκπομπή και μας μπέρδεψαν (vid)

Ο Δώρος Παναγίδης από χθες είναι μέλος της καλοκαιρινής τηλεοπτικής παρέας του Epsilon, Splash και σήμερα η σύντροφος του, βρέθηκε μαζί του στο πλατό.

Βαριέται ο Δώρος – Αθηνά: «Μαζί σου είμαι σε άλλο level» – «Πού» (vid)

Ο ίδιος θέλησε να πει κάτι on air για την Αθηνά.

«Θέλω να πω κάτι τώρα που είμαστε live, που το χρωστώ στην Αθηνά, είναι μόνον 20 χρονών και τη θαυμάζω γιατί μπορεί να διαχειρίζεται τα πράγματα εκπληκτικά για την ηλικία της.Όλα! Έχει περάσει και «πόλεμο» από το παιχνίδι. Εγώ αν ήμουν στην ηλικία της και τη θέση της θα τρελαινόμουν νομίζω. της το χρωστάω αυτό. Ότι τη θαυμάζω», ανέφερε ο Δώρος Παναγίδης.

Ένας… αληθινός έρωτας: Το καυτό φιλί Αθηνάς – Δώρου μετά τον χωρισμό (vid)

«Εννοείται ότι στο παιχνίδι αν δεν είχα τον Δώρο. Αν δεν είχα μια στήριξη, όπως ήταν για εμένα αυτός ο άνθρωπος, δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει».

Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκάλυψε ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή της στο παιχνίδι: «Ήταν ένα Gala, που ήταν δύο ψηφοφορίες και θετική και αρνητική και βγήκα πρώτη και στις δύο. Ένιωσα μια αμηχανία. Δεν με πείραξε. Δεν με πειράζει τίποτα στη ζωή. Θέλω να είμαι καλά και να είναι καλά και οι άνθρωποι που αγαπώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις