Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Καμμένος κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καμμένος κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου

Τον κώδωνα του κινδύνου επιχείρησε να κρούσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής, εκτιμώντας ότι «Γεννιέται ένας νέος αντικομμουνισμός στην Ευρώπη». Ενώ υποστήριξε ότι «Η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης είναι της εθνικής ενότητας. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να βγει η χώρα από την λαίλαπα των μνημονίων». «Η σημερινή συζήτηση και μετά τις […]

Τον κώδωνα του κινδύνου επιχείρησε να κρούσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής, εκτιμώντας ότι «Γεννιέται ένας νέος αντικομμουνισμός στην Ευρώπη».

Ενώ υποστήριξε ότι «Η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης είναι της εθνικής ενότητας. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να βγει η χώρα από την λαίλαπα των μνημονίων».

«Η σημερινή συζήτηση και μετά τις διαβεβαιώσεις του Μοσκοβισί αφορά την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Την ανάκτηση εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας. Δεν θα υπάρξει 4ο μνημόνιο και νέα μέτρα. Η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2015 δεσμεύτηκε για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Με τροπολογία «απαντά» στην κατηγορίες ο Μητσοτάκης

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η χώρα δεν θα είχε βγει από τα μνημόνια εάν «εγώ προσωπικά και οι ΑΝΕΛ άκουγαν τις σειρήνες των όψιμων μακεδονομάχων. Αν πέφταμε στην παγίδα της μαύρης διαπλοκής που ήθελε να μας πείσει ότι για το καλό της πατρίδας – που ήταν το καλό της δικής τους παρτίδας – είναι να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε την χάρη στις πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάτζες του Σόρρος».

«Τον ξεχάσατε τον Θεοδωράκη που έβαζε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ για να μπει στην κυβέρνηση; Να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε το χατίρι της τρόικας εσωτερικού;» συνέχισε και πρόσθεσε:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Παραμυθιάζατε τους πολίτες»

«Όλοι αυτοί οι τρόφιμοι του ιδρύματος Σόρρος του μαύρου μετώπου της διαπλοκής συνασπίστηκαν σε πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική κοινοπραξία για την κατάρρευση της κυβέρνησης. Για να μπει ταφόπλακα στα σκάνδαλα. Αυτοί βαφτίστηκαν εν μια νυκτί μακεδονομάχοι. Για να σώσουν τα τομάρια τους όχι μόνο μακεδονομάχοι αλλά και μισθοφόροι στην κεντρική Αφρική θα πηγαίνανε. Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά με τον υπόδικο Πανταλάκη μεθόδευσαν την πώληση των δανείων τους σε funds. Βέβαια μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Παντελάκης ακύρωσε την πώληση και όλα αυτά έγιναν την ώρα που επιχειρούσαν να ρίξουν τους ΑΝΕΛ».

Ξεκίνησε η «μάχη» στη Βουλή (live)

«Η ατζέντα της κυβέρνησης είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια και η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και η προστασία των παιδιών μας που τα σκοτώνει καθημερινά η πρέζα» τόνισε.

«Αν έρθει και όταν έρθει η συμφωνία οι ΑΝΕΛ ξεκαθαρίσαμε τι θα κάνουμε. Το ερώτημα είναι αν έρθει με 180 τι θα κάνει η ΝΔ που άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρώντας να πετάξει το μπαλάκι στο γήπεδο της αντιπολίτευσης αναφορικά με την συμφωνία που υπόγραψε η δική του κυβέρνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις