Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεκίνησε η «μάχη» στη Βουλή (live)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε η «μάχη» στη Βουλή (live)

Ξεκίνησε με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν είναι η οικονομία, οι αποφάσεις του Eurogroup και οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η ελληνική κυβέρνηση. Μια γραφειοκρατική τρέλα – Επιστολή Μπακογιάννη σε Σπίρτζη Τη διεξαγωγή της συζήτησης είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, […]

Ξεκίνησε με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν είναι η οικονομία, οι αποφάσεις του Eurogroup και οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η ελληνική κυβέρνηση.

Μια γραφειοκρατική τρέλα – Επιστολή Μπακογιάννη σε Σπίρτζη

Τη διεξαγωγή της συζήτησης είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες» αλλά να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες διότι «η περίφημη καθαρή έξοδος δεν είναι τίποτα περισσότερο από την καθαρή είσοδο σε τέταρτο μνημόνιο», ανέφερε στην επιστολή του.

Τσακαλώτος για επενδύσεις: Μπορούν να μας εμπιστευτούν

Η συζήτηση άνοιξε με την ομιλία του πρωθυπουργού και θα ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις