Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κύκλωμα παράνομης έκδοσης αδειών παραμονής – Δεκάδες συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα παράνομης έκδοσης αδειών παραμονής – Δεκάδες συλλήψεις

Του Πέτρου Καρσιώτη Σαρωτικές διαστάσεις έχει λάβει η επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, για την εξάρθρωση ευρύτατου κυκλώματος, το οποίο φέρεται να εξασφάλιζε σε αλλοδαπούς, έναντι αμοιβής, άδειες παραμονής στη χώρα. Ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πόλεις της χώρας και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση με την ολοκλήρωσή της, από αστυνομικές πηγές […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σαρωτικές διαστάσεις έχει λάβει η επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, για την εξάρθρωση ευρύτατου κυκλώματος, το οποίο φέρεται να εξασφάλιζε σε αλλοδαπούς, έναντι αμοιβής, άδειες παραμονής στη χώρα.

Ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πόλεις της χώρας και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση με την ολοκλήρωσή της, από αστυνομικές πηγές γίνεται γνωστό ότι ως το απόγευμα είχαν συλληφθεί 23 άτομα με στοιχεία για εμπλοκή τους σε διάφορα στάδια των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Ομάδες αστυνομικών πραγματοποιούν τις έρευνες  σε Αθήνα, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Λάρισα, Τρίκαλα και Αλεξανδρούπολη.

Εκ των 23 συλλήψεων, οι δέκα έξι αφορούν Έλληνες και οι επτά αλλοδαπούς.

Μεταξύ των συλληφθέντων, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να  είναι επτά δικηγόροι, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι και ένας υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου.

Πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας και για εμπλοκή μέλους του δημοτικού συμβουλίου πόλης της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και πρώην αντιδημάρχου.

Λαμβάνοντας γνώση των πληροφοριών που είδαν το φως, ο Δήμος Μεσολογγίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την πρώτη τοποθέτηση επί του θέματος.

«Γίνεται γνωστό, αναφέρεται, ότι οι πράξεις στις οποίες φέρεται να προέβησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά τους ως αιρετοί, ούτε με υπηρεσίες που υπάγονται στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου» .

Καταλήγει ότι αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις.

«Εξαφάνιζαν» αγροτικά κατόπιν παραγγελίας! (pics)
Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα… υπεξαιρούσαν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις