Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Βούτσης κάνει έκκληση προς τον Δημήτρη Καμμένο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βούτσης κάνει έκκληση προς τον Δημήτρη Καμμένο

Σε δημόσια έκκληση προς τον Δημήτρη Καμμένο προκειμένου να παραδώσει την έδρα της αντιπροεδρίας του κοινοβουλίου προχώρησε ο κ. Νίκος Βούτσης. Ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισήμανε πως «δεν θα επιτρέψω να γίνει μομφή για πολιτικές απόψεις και εξήγησε πως η πολιτικοποίηση ενός καθαρά κανονιστικού ζητήματος θα πλήξει το κύρος της […]

Σε δημόσια έκκληση προς τον Δημήτρη Καμμένο προκειμένου να παραδώσει την έδρα της αντιπροεδρίας του κοινοβουλίου προχώρησε ο κ. Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισήμανε πως «δεν θα επιτρέψω να γίνει μομφή για πολιτικές απόψεις και εξήγησε πως η πολιτικοποίηση ενός καθαρά κανονιστικού ζητήματος θα πλήξει το κύρος της Βουλής.

«Το ζήτημα του κ. Καμμένου είναι οφθαλμοφανώς κανονιστικού τύπου. Από την στιγμή που ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν ανήκει σε κόμμα δεν μπορεί να παραμείνει αντιπρόεδρος»τόνισε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, πρόταση μομφής κατά αντιπροέδρου

«Δεν ασκώ εκβιασμό αλλά πίεση» επισήμανε σε άλλο σημείο ο κ. Βούτσης σε μια ακόμα απόπειρα να πείσει τον κ. Καμμένο να παραδώσει την έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καμμένος μετά την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ είχε ενημερώσει το προεδρείο του κοινοβουλίου πως θα παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες.

«Θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει» – Σοβαρή αποκάλυψη Καμμένου (vid)

Ωστόσο, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, η προκλητική συμπεριφορά των πρώην συναδέλφων του στους ΑΝΕΛ τον ανάγκασαν να αναθεωρήσει με αποτέλεσμα να τους καλεί να του καταθέσουν πρόταση μομφής. «Δεν θα τους κάνω την χάρη. Ας μου κάνουν μομφή και ας έρθουν στην Βουλή να εξηγήσουν ότι με διέγραψαν και πως ζητούν την αποπομπή μου γιατί διαφώνησα με την συμφωνία για το ”Σκοπιανό”» φέρεται να λέει σε συνομιλητές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις