Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει” – Σοβαρή αποκάλυψη Καμμένου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει” – Σοβαρή αποκάλυψη Καμμένου (vid)

Μια μυστήρια δήλωση έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Όπως είπε στον ΣΚΑΙ, Τσίπρας – Καμμένος σχεδιάζουν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν επικυρωθεί η συμφωνία για το Μακεδονικό. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε στον […]

Μια μυστήρια δήλωση έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Όπως είπε στον ΣΚΑΙ, Τσίπρας – Καμμένος σχεδιάζουν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν επικυρωθεί η συμφωνία για το Μακεδονικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μας διαβεβαίωσε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.

Πώς μπορεί να κηρυχθεί «άκυρη» η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ (vid)

Μάλιστα ο κ. Καμμένος, που διεγράφη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επειδή υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε και τα όσα τους είπε για τον χρόνο των εκλογών ο Πάνος Καμμένος:

“Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα, για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη”, φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος.

Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις