Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για πρώτη φορά στην ιστορία, πρόταση μομφής κατά αντιπροέδρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία, πρόταση μομφής κατά αντιπροέδρου

Το σκέφτεται, δήλωσε το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος για την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Βουλής. Χθες, ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να έχει αποφασίσει μέχρι σήμερα, προτείνοντας την παραίτηση ως την πιο ήρεμη λύση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του. Όπως μάλιστα είπε ο πρόεδρος της Βουλής, θα […]

Το σκέφτεται, δήλωσε το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος για την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Βουλής.

Χθες, ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να έχει αποφασίσει μέχρι σήμερα, προτείνοντας την παραίτηση ως την πιο ήρεμη λύση.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του.

Όπως μάλιστα είπε ο πρόεδρος της Βουλής, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής που θα υπάρχει μομφή στο πρόσωπο αντιπροέδρου για πολιτικούς λόγους.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την πλευρά τους, από το βράδυ της αρνητικής ψήφου που έδωσε ο Δημήτρης Καμμένος στην κυβέρνηση, είχαν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση μομφής, εάν ο ίδιος δεν παραιτηθεί.

«Θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει» – Σοβαρή αποκάλυψη Καμμένου (vid)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πιθανόν να αφήσει να γίνει η πρόταση μομφής, να υπάρξει σχετική συζήτηση στην ολομέλεια και εκεί να τοποθετηθεί, επιτιθέμενος σε όλους για την επιλογή τους να υπογράψουν την συμφωνία με τα Σκόπια και μετά να παραιτηθεί.

Σήμερα πάντως με βάση τις τελευταίες πληροφορίες στη σκέψη του κ. Καμμένου είναι να περιμένει το κείμενο της πρότασης μομφής προκειμένου να δει ποιοι είναι οι 50 βουλευτές που θα το υπογράψουν τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τους ΑΝΕΛ και στη συνέχεια να υποβάλει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις