Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετά τη «Νεφέλη» ο Ιούλιος μπαίνει με καύσωνα (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τη «Νεφέλη» ο Ιούλιος μπαίνει με καύσωνα (pics)

Η «Νεφέλη» εξακολουθεί να επηρρεάζει περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ακραία φαινόμενα, καταστροφές και πλημμύρες, όλα όμως δείχνουν πως ο Ιούλιος «ετοιμάζεται» να μπει με υψηλές θερμοκρασίες που θυμίζουν καύσωνα. Η «κόλαση» επέστρεψε στη Μάνδρα – «Ντροπή σου Δούρου» (pics-vids) Από τα πρώτα στοιχεία που σήμερα εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα της ΕΜΥ, είναι πολύ πιθανό από […]

Η «Νεφέλη» εξακολουθεί να επηρρεάζει περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ακραία φαινόμενα, καταστροφές και πλημμύρες, όλα όμως δείχνουν πως ο Ιούλιος «ετοιμάζεται» να μπει με υψηλές θερμοκρασίες που θυμίζουν καύσωνα.

Η «κόλαση» επέστρεψε στη Μάνδρα – «Ντροπή σου Δούρου» (pics-vids)

Από τα πρώτα στοιχεία που σήμερα εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα της ΕΜΥ, είναι πολύ πιθανό από τις 3 Ιουλίου και μετά, η Ελλάδα να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο με θερμοκρασίες που κατά τόπους θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Άνοιξαν οι ουρανοί – Εγκλωβίστηκαν 4 άνθρωποι (pics)

Είναι δηλαδή εξαιρετικά πιθανό, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, η χώρα μας να «βιώσει» την πρώτη σοβαρή και καλά οργανωμένη θερμή εισβολή από την Αφρική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις