Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “κόλαση” επέστρεψε στη Μάνδρα – “Ντροπή σου Δούρου” (pics-vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Η “κόλαση” επέστρεψε στη Μάνδρα – “Ντροπή σου Δούρου” (pics-vids)

Η «κόλαση» που είχε στερήσει τη ζωή σε 24 κατοίκους, επέστρεψε στη Μάνδρα. Η σφοδρή βροχόπτωση ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται σε επιφυλακή. Οι δρόμοι πλημμύρισαν μετά την ισχυρή βροχόπτωση και δημιουργεί προβλήματα στην μετακίνηση, καθώς από τα έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη, υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στους δρόμους της […]

Η «κόλαση» που είχε στερήσει τη ζωή σε 24 κατοίκους, επέστρεψε στη Μάνδρα. Η σφοδρή βροχόπτωση ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν μετά την ισχυρή βροχόπτωση και δημιουργεί προβλήματα στην μετακίνηση, καθώς από τα έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη, υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στους δρόμους της Μάνδρας.

Πόρισμα-φωτιά για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Η βροχή ήδη έχει παρασύρει κάδους και φερτά υλικά από τους δρόμους και τις σημάνσεις για τα έργα.

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική οδό στον κόμβο της Μάνδρας και στην ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στο 34ο χιλιόμετρο, καθώς και στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκα.

Σε δέκα περιπτώσεις, χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών, για να απεγκλωβιστούν πολίτες από οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί, αλλά και για να απομακρυνθούν από ταράτσες όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά αντιπλημμυρικά έργα και σε κάθε βροχή ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του νερού. Για τις επόμενες ώρες υπάρχει φόβος για επιδείνωση του καιρού που θα προξενήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Η “Νεφέλη” εδώ και μερικές ώρες πλήττει πολλές περιοχές της Ελλάδας και οι μετεωρολόγοι αλλά και η γενική γραμματεία προστασίας του πολίτη είχαν προειδοποιήσει για τα έντονα καιρικά αλλά και πλημμυρικά φαινόμενα

ΝΔ: Μια λέξη μόνο για κυβέρνηση-Δούρου: Ντροπή!

«Η Μάνδρα πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τον Νοέμβριο. Σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν πάλι στη λάσπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Μία λέξη υπάρχει μόνο για αυτήν την κυβέρνηση και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Ντροπή».

«Την είχα αγκαλιά, πεταγόταν αίμα από τον λαιμό της», λέει η μητέρα της 13χρονης (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις