Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιατί καθυστερούν τα συγχαρητήρια στον Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί καθυστερούν τα συγχαρητήρια στον Ερντογάν

«Εν ευθέτω χρόνω» θα συγχαρεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές στην Τουρκία, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ. Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος με δηλώσεις του διευκρίνησε πως η καγκελάριος «θέλει να περιμένει την αξιολόγηση των εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ», η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα σήμερα. Σάρωσε ο Ερντογάν: Πώς «βλέπει» τον θρίαμβο […]

«Εν ευθέτω χρόνω» θα συγχαρεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές στην Τουρκία, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος με δηλώσεις του διευκρίνησε πως η καγκελάριος «θέλει να περιμένει την αξιολόγηση των εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ», η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα σήμερα.

Σάρωσε ο Ερντογάν: Πώς «βλέπει» τον θρίαμβο η τουρκική λίρα

«Θεωρούμε κατ’ αρχήν ότι οι σχέσεις εργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, της γερμανικής και της μελλοντικής τουρκικής, θα εξακολουθήσουν να είναι και στο μέλλον εποικοδομητικές και καλές και φυσικά η Καγκελάριος θα συγχαρεί τον τούρκο Πρόεδρο, όπως είθισται, εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει την εκλογική συμπεριφορά των Τούρκων της Γερμανίας που ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές και σε ποσοστό άνω του 65% επέλεξαν τον Ταγίπ Ερντογάν.

Πήρε ψήφο μέχρι και ο Πούτιν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις