Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Γαμ@#% ο ρατσισμός»: Μεσαίο δάχτυλο σε όσους απειλούν τον Ντουρμάζ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Γαμ@#% ο ρατσισμός»: Μεσαίο δάχτυλο σε όσους απειλούν τον Ντουρμάζ (vid)

  Στο πυρ το εξώτερον ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά το φάουλ που έδωσε τη νίκη στη Γερμανία έναντι της Σουηδίας στο Μουντιάλ 2018. Οι συμπαίκτες του όμως στάθηκαν στο πλευρό του, δηλώντας μάλιστα ότι “γαμ@#% ο ρατσισμός”. Νίκη «θαύμα» για τη Γερμανία με γκολάρα του Κρόος! (vid) Οι παίκτες της εθνικής Σουηδίας στηρίζουν τον Τζίμι […]

 

Στο πυρ το εξώτερον ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά το φάουλ που έδωσε τη νίκη στη Γερμανία έναντι της Σουηδίας στο Μουντιάλ 2018.

Οι συμπαίκτες του όμως στάθηκαν στο πλευρό του, δηλώντας μάλιστα ότι “γαμ@#% ο ρατσισμός”.

Νίκη «θαύμα» για τη Γερμανία με γκολάρα του Κρόος! (vid)

Οι παίκτες της εθνικής Σουηδίας στηρίζουν τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος δέχθηκε δριμεία ρατσιστικές «επιθέσεις» και απειλές, μετά το λάθος που έκανε στον αγώνα κόντρα στη Γερμανία.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού με ένα «χαζό» φάουλ έξω από την περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον Κρόος να πετύχει το γκολ νίκης για την ομάδα του και πολλοί οπαδοί από τη Σουηδία, άρχισαν να βρίζουν τον Ντουρμάζ, με αφορμή και το γεγονός ότι η καταγωγή του είναι από την Τουρκία.

Κύργιος: Πόσο του κοστίζει ο «αυνανισμός»

Παρέμβαση της FIFA για Σακίρι – Τσάκα

Ο ίδιος δήλωσε όμως την περηφάνια του να παίζει με τη φανέλα της πατρίδας του και οι συμπαίκτες του έδειξαν τα μεσαία τους δάκτυλα σε όσους επιτίθενται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις