Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η «Άγρια Δύση» σε περιοδεία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Άγρια Δύση» σε περιοδεία

Η «Άγρια Δύση» ξεκινά περιοδεία στις 25 Ιουνίου. Με το ελληνικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος, θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα. Οι παραστάσεις, θα ξεπεράσουν τις 60 σε όλη τη χώρα και θα μεταφέρουν το κοινό στην πανέμορφη Κρήτη και […]

Η «Άγρια Δύση» ξεκινά περιοδεία στις 25 Ιουνίου.

Με το ελληνικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος, θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραστάσεις, θα ξεπεράσουν τις 60 σε όλη τη χώρα και θα μεταφέρουν το κοινό στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Λιβανιάννα των Σφακείων για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γουέστερν.

Διαβάστε ακόμα: «Πορνοστάρ», για άνω των 15 ετών (pics-vid)

Είναι γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες, γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το μακιγιάζ η Σταυρούλα Σγούρου

Η υπόθεση 

Η ιστορία αφορά μία δυναμική μάνα (Μπέσυ Μάλφα) με τα δίδυμα παιδιά της (Πηνελόπη Πλάκα και Τάσος Κοντοράτος) και έναν ανεκπλήρωτο καουμπόικο έρωτα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης).

Πρόκειται για ένα τρελό κυνήγι θησαυρού για ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα άδηλα μυστικά, κι έχει ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και άπλετη τρυφερότητα.

Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις