Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οριστικό: Τι συμβαίνει με Σαλάχ και Ρωσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οριστικό: Τι συμβαίνει με Σαλάχ και Ρωσία

Η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρωσία, πριν τον τρίτο αγώνα της ομάδας του με τη Σαουδική Αραβία ήταν σχεδόν δεδομένη για τον Τύπο εδώ και κάποια 24ωρα. Η Αίγυπτος έχει ήδη αποκλειστεί και δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο «Φαραώ» δεν έχει λόγους να παραμείνει για ένα ματς χωρίς σημασία. Κυρίως μετά τον τραυματισμό του, […]

Η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρωσία, πριν τον τρίτο αγώνα της ομάδας του με τη Σαουδική Αραβία ήταν σχεδόν δεδομένη για τον Τύπο εδώ και κάποια 24ωρα.

Η Αίγυπτος έχει ήδη αποκλειστεί και δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο «Φαραώ» δεν έχει λόγους να παραμείνει για ένα ματς χωρίς σημασία.

Κυρίως μετά τον τραυματισμό του, δεν θα χρειαζόταν να ζοριστεί.

Ελβετία – Σερβία: Τρομερό σουτ του Τζάκα, το πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό! (vid)

Είναι ευκαιρία να κερδίσει μέρες ανάρρωσης και ξεκούρασης ενόψει της προετοιμασίας του με την Λίβερπουλ, έγραφαν τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία της Αιγύπτου διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άμπο Ρίντα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν γνωρίζω το παραμικρό για όλα αυτά που γράφονται. Ο Σαλάχ είναι ο αρχηγός της Εθνικής μας και, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, πρέπει να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας».

Τι τρέχει με τον Σαλάχ; Οι φωτογραφίες που προκαλούν ανησυχία

Και ερωτώμενος για το πώς νιώθει ο ίδιος ο παίκτης, απάντησε: «Είναι πολύ καλά μαζί με τους συμπαίκτες του και συγκλονισμένος για όσα γράφτηκαν για το ίδιο, αλλά και για κακές σχέσεις μέσα στην ομάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις