Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπυράκη για Τσίπρα: «Ως πότε οι καθυστερημένες συγγνώμες του;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη για Τσίπρα: «Ως πότε οι καθυστερημένες συγγνώμες του;»

Η Μαρία Σπυράκη σχολιάζει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη γερμανική εφημερίδα Die Welt. «Ο κος Τσίπρας δηλώνει μετανιωμένος για το δημοψήφισμα του 2015. Άργησε πολύ να καταλάβει ότι οι αποφάσεις του δίχασαν τους Έλληνες, κόστισαν στη χώρα 100 δισ. ευρώ, και δύο αχρείαστα μνημόνια». Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος: «Μεταμφιέστηκε σε μετανιωμένο πρωθυπουργό» – Ξύδι… προτείνει το […]

Η Μαρία Σπυράκη σχολιάζει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

«Ο κος Τσίπρας δηλώνει μετανιωμένος για το δημοψήφισμα του 2015. Άργησε πολύ να καταλάβει ότι οι αποφάσεις του δίχασαν τους Έλληνες, κόστισαν στη χώρα 100 δισ. ευρώ, και δύο αχρείαστα μνημόνια».

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος: «Μεταμφιέστηκε σε μετανιωμένο πρωθυπουργό» – Ξύδι… προτείνει το Μαξίμου

Αυτό ανεφέρε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όσο αφορά στην πρόσφατη συνέντευξη του Έλληνας πρωθυπουργού.

Σχολιάζοντας επίσης την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων, τόνισε πως: «Χθες υπέγραψε μία εθνικά επιζήμια συμφωνία με τα Σκόπια περιφρονώντας τις ευαισθησίες των Ελλήνων. Είναι ικανός σε τρία χρόνια να μας πει ότι μετάνιωσε και για αυτήν. Ως πότε θα πληρώνουμε τις καθυστερημένες συγγνώμες του;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις