Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο καυγάς του Πολίτη με τον Γκάλη (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο καυγάς του Πολίτη με τον Γκάλη (vid)

Ένας καυγάς σημειώθηκε μεταξύ του Κώστα Πολίτη και του Νίκου Γκάλη. Συνέβη στις 18 Οκτωβρίου του 1994, όταν ο Κώστας Πολίτης αποφάσισε να μην βάλει τον γνωστό αθλητή στην πεντάδα, με την εν λόγω απόφαση του προπονητή να μην αρέσει καθόλου στον μεγάλο σταρ του ελληνικού μπάσκετ. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τότε ο Νίκος Γκάλης […]

Ένας καυγάς σημειώθηκε μεταξύ του Κώστα Πολίτη και του Νίκου Γκάλη.

Συνέβη στις 18 Οκτωβρίου του 1994, όταν ο Κώστας Πολίτης αποφάσισε να μην βάλει τον γνωστό αθλητή στην πεντάδα, με την εν λόγω απόφαση του προπονητή να μην αρέσει καθόλου στον μεγάλο σταρ του ελληνικού μπάσκετ.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τότε ο Νίκος Γκάλης ήταν 37 ετών. Βρισκόταν όπως και να το κάνουμε στα μπασκετικά τελειώματά του. Δεν τον έδιωξα, ούτε έγινε κάτι άλλο. Απλώς δεν τον επέλεξα για την πεντάδα».

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Πολίτης

«Επαναλαμβάνω στα 37 του… Ο Νίκος ο Γκάλης όπως όλοι οι σταρ, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι είχε φθάσει το πλήρωμα του χρόνου. Κανείς σταρ δεν συμβιβάζεται με αυτή την ιδέα…», είχε εκφράσει ο Κώστας Πολίτης.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Γκάλης είχε δηλώσει: «Ήταν άσχημη στιγμή για μένα. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Ένιωθα ότι με αυτά που έχω προσφέρει με την καριέρα μου, ότι πρέπει να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Έπαιζα ακόμα σε υψηλό επίπεδο».

Δείτε και το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις