Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Νότες και Λέξεις»: Μουσική γιορτή για όλες τις ηλικίες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Νότες και Λέξεις»: Μουσική γιορτή για όλες τις ηλικίες

Η Μουσική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, γιορτάζει για όγδοη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, με μια πρωτότυπη εκδήλωση για όλες τις ηλικίες. Στο πλαίσιο της θα πραγματοποιηθεί προβολή μουσικής ταινίας, θα λειτουργήσει εργαστήριo μουσικοθεραπείας για μικρούς και μεγάλους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά, με μια αλλιώτικη ρεμπέτικη συναυλία, από […]

Η Μουσική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, γιορτάζει για όγδοη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, με μια πρωτότυπη εκδήλωση για όλες τις ηλικίες.

Στο πλαίσιο της θα πραγματοποιηθεί προβολή μουσικής ταινίας, θα λειτουργήσει εργαστήριo μουσικοθεραπείας για μικρούς και μεγάλους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά, με μια αλλιώτικη ρεμπέτικη συναυλία, από δύο φρέσκα μουσικά σχήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Μια «αρχαία» συναυλία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου, ξεκινώντας από τις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:45.

Τότε την μουσική σκυτάλη θα άρει η συναυλία του ΟΜΜΑ στον Κήπο του Μεγάρου και η οποία θα ανοίξει με την ορχήστρα εγχόρδων νέων του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, Camerata Junior.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις