Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ένταση στη Βουλή με Τζανακόπουλο και Χατζηδάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στη Βουλή με Τζανακόπουλο και Χατζηδάκη

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Κωστή Χατζηδάκη. Αφορμή στάθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας «Από την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά μου έκανε εντύπωση το ύφος. Είχε απολογητικό ύφος. Ήταν μια ιστορική αναδρομή από τον Αντώνη Σαμαρά, μία αναδρομή για να προσπαθήσει να ζητήσει […]

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Κωστή Χατζηδάκη.

Αφορμή στάθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας

«Από την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά μου έκανε εντύπωση το ύφος. Είχε απολογητικό ύφος. Ήταν μια ιστορική αναδρομή από τον Αντώνη Σαμαρά, μία αναδρομή για να προσπαθήσει να ζητήσει μια άκομψη συγγνώμη στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έριξε την κυβέρνηση του πατέρα τους», εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε ακόμα: Σαμαράς σε Τσίπρα: Είστε ένας απλός yes man, βάζετε μπουρλότο στη χώρα (vid)

«Πάτε όπου φυσάει ο άνεμος αναλογα με το που φυσάει η πολιτική σας λογοδιάρροια. Η ΝΔ αποκαλεί το Τσίπρα μειοδότη, κανείς δεν είναι μειοδότης, απλά βρέθηκαν δύο ηγέτες με λίγο μυαλό στο κεφάλι τους για να επιλύσουν μία διένεξη που στερούσε πολιτικό κεφάλαιο και να κλείσουν το κεφάλαιο της εθνικιστικής έξαρσης», συμπλήρωσε.

Στον αντίποδα, του απάντησε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Κωστής Χατζηδάκης. «Υπήρξε προσβλητικός στην παράταξη μας, θα σχολιάσω την αναφορά που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη ΧΑ και τη ΝΔ. Αμέσως, καταδικάσαμε στην Ολομέλεια, απερίφραστα το επεισόδιο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με χειροκρότησαν».

«Είμαστε μακριά από τα άκρα και τις ακρότητες . Να θυμίσω την πάνω και κάτω πλατεία; Την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ενώθηκε ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ για να πάμε σε εκλογές; Η συζήτηση είναι ιστορική και να καταλάβουμε όλοι ότι πάνω από τις διαφορές μας υπαρχουν η δημοκρατία και η πατρίδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις