Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί για τρομοκρατική επίθεση στο Μουντιάλ
ΚΟΣΜΟΣ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί για τρομοκρατική επίθεση στο Μουντιάλ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες ότι το Μουντιάλ μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατών, αν και δεν έκανε λόγο για συγκεκριμένη απειλή. «Μεγάλης έκτασης διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποτελούν ελκυστικό στόχο για τρομοκράτες», αναφέρει ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία και Ισπανία έδωσαν «ρέστα» «Παρότι θα είναι […]

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες ότι το Μουντιάλ μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατών, αν και δεν έκανε λόγο για συγκεκριμένη απειλή.

«Μεγάλης έκτασης διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποτελούν ελκυστικό στόχο για τρομοκράτες», αναφέρει ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Διαβάστε ακόμα:

Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία και Ισπανία έδωσαν «ρέστα»

«Παρότι θα είναι εκτενή τα μέτρα ασφαλείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι τρομοκράτες μπορεί να επιδιώξουν να επιτεθούν σε μέρη όπως τα γήπεδα αλλά και ανοιχτά σημεία παρακολούθησης των αγώνων, τουριστικά αξιοθέατα, κόμβους μεταφορικών μέσων και άλλους δημόσιους χώρους», επισημαίνει ακόμη.

Όπως και σε προηγούμενες ταξιδιωτικές οδηγίες, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Αμερικανούς να επανεξετάσουν το αν θα ταξιδέψουν στη Ρωσία γενικότερα, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής, αλλά και πιθανής παρενόχλησης και εκβιασμών, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις