Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία και Ισπανία έδωσαν «ρέστα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία και Ισπανία έδωσαν «ρέστα»

Μουντιάλ 2018: Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Σότσι, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το χατ τρικ που πέτυχε. Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Διαβάστε ακόμα: […]

Μουντιάλ 2018: Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Σότσι, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το χατ τρικ που πέτυχε.

Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Διαβάστε ακόμα:

Νεϊμάρ: Να πάρουμε το αίμα μας πίσω

Στο Σότσι οι ποδοσφαιρόφιλοι είδαν ένα επικό παιχνίδι, με τους “φούριας ρόχας” να “ισοπεδώνουν” την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά τον Ρονάλντο να σηκώνει ανάστημα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χατ τρικ (4′, 44′, 88) και πήρε μόνος του τον βαθμό. Για την Ισπανία, που ήταν καλύτερη, σκόραραν οι Ντιέγκο Κόστα (24′, 55′) και Νάτσο (58′).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις