Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Calexico: Δύο καλοκαιρινά βράδια κάτω από την Ακρόπολη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Calexico: Δύο καλοκαιρινά βράδια κάτω από την Ακρόπολη

Η ψυχή και η καρδιά των Calexico, ο Joey Burns και ο John Convertino, μας στέλνουν το παρακάτω μήνυμα από τα backstage της απόλυτα επιτυχημένης αμερικανικής περιοδείας τους. «Γεια χαρά! John και Joey εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Ένα ακόμη βράδυ προστέθηκε για την Αθήνα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε… Efharisto, θα σας δούμε πολύ σύντομα, αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε!» Διαβάστε ακόμα: […]

Η ψυχή και η καρδιά των Calexico, ο Joey Burns και ο John Convertino, μας στέλνουν το παρακάτω μήνυμα από τα backstage της απόλυτα επιτυχημένης αμερικανικής περιοδείας τους.

«Γεια χαρά! John και Joey εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Ένα ακόμη βράδυ προστέθηκε για την Αθήνα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε… Efharisto, θα σας δούμε πολύ σύντομα, αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε!»

Διαβάστε ακόμα:

Endomarch: Αγώνας δρόμου για καλό σκοπό

Με τη μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και σίγουρα δυνατές εκπλήξεις, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη, και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε δύο βραδιές αγάπης, ταξιδιού και μελωδίας στο Ωδείο του Ηρώδη του Αττικού.

Το συγκρότημα που πήρε το όνομά του από την πόλη Calexico, στα σύνορα του Μεξικό με τη Καλιφόρνια, έρχεται από το Tucson της Αριζόνα, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια καριέρας και με φανατικούς φίλους σε όλον τον κόσμο.

Οι Calexico θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις