Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημήτρης Καμμένος: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω την συμφωνία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καμμένος: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω την συμφωνία»

Εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο». Στο δρόμο της εξόδου από το κόμμα των ΑΝΕΛ φαίνεται πως βρίσκεται ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος, μετά τα όσα είπε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής. Διαβάστε ακόμα: Γεννηματά για Πολυνομοσχέδιο: […]

Εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».

Στο δρόμο της εξόδου από το κόμμα των ΑΝΕΛ φαίνεται πως βρίσκεται ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος, μετά τα όσα είπε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής.

Διαβάστε ακόμα:

Γεννηματά για Πολυνομοσχέδιο: «Λέμε ένα μεγάλο όχι»

«Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έφεραν, αν το διαβάσετε θα διαπιστώσετε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη, απαγορεύει  μέχρι και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων. Αυτή τη συμφωνία την έκαναν ερασιτέχνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».

Διαβάστε ακόμα:

Ατάκες απείρου κάλλους για τα… τακούνια της Μάρκου

Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι θα κάνει στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι όποιος ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας θα διαγραφεί από το κόμμα.

«Εγώ δεν θέλω να διαγράφω» είπε με νόημα, αφήνοντας έτσι  να εννοηθεί ότι στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας δεν αποκλείεται να την στηρίξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις