Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ατάκες απείρου κάλλους για τα… τακούνια της Μάρκου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ατάκες απείρου κάλλους για τα… τακούνια της Μάρκου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής άνοιξε τα χαρτιά του και δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Όμως αμέσως μετά προχώρησε σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με την Κατερίνα Μάρκου, την βουλευτή που ανέδειξε το Ποτάμι και σήμερα βρίσκεται στα έδρανα της ΝΔ. «Οταν πάτε στη […]

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής άνοιξε τα χαρτιά του και δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Όμως αμέσως μετά προχώρησε σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με την Κατερίνα Μάρκου, την βουλευτή που ανέδειξε το Ποτάμι και σήμερα βρίσκεται στα έδρανα της ΝΔ.

«Οταν πάτε στη Θεσσαλονίκη φοράτε τα ψηλοτάκουνα…».

Διαβάστε ακόμα:

Γεννηματά για Πολυνομοσχέδιο: «Λέμε ένα μεγάλο όχι»

Όταν ολοκλήρωσε αυτή τη φράση του ο κ. Θοδωράκης αντέδρασε έντονα από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας η πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου.

«Ουστ, να πας στη Θεσσαλονίκη να τα πεις αυτά», φώναξε η κ. Μάρκου από το βάθος της ολομέλειας, στον επικεφαλής του Ποταμιού που βρισκόταν στο βήμα.

«Αφού τολμάτε και μιλάτε εγώ δεν κυκλοφορώ στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνα σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, να τους χαίρεστε τους νέους συμμάχους. Δεν  φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας πήραν. Βάλτε τις γόβες σας  και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε. Δάνειο ζητήσατε από τη Νέα Δημοκρατία»; της απάντησε, οργισμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις