Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρουβίκωνας: «Κρέμασαν» πανό στην Ακρόπολη (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας: «Κρέμασαν» πανό στην Ακρόπολη (pic)

Σε ακόμα μια προκλητική κίνηση προχώρησαν μέλη του Ρουβίκωνα, ξεδιπλώνοντας μπροστά από το μνημείο της Ακρόπολης πανό, σε ένδειξη στήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε σχετική ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέβασαν και φωτογραφία όπου φαίνεται το πανό με το σύνθημα «Η ελληνική Δημοκρατία σκοτώνει απεργό πείνας, άδεια στον Δ. Κουφοντίνα». Διαβάστε ακόμα: Επιστρέφουν… […]

Σε ακόμα μια προκλητική κίνηση προχώρησαν μέλη του Ρουβίκωνα, ξεδιπλώνοντας μπροστά από το μνημείο της Ακρόπολης πανό, σε ένδειξη στήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε σχετική ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέβασαν και φωτογραφία όπου φαίνεται το πανό με το σύνθημα «Η ελληνική Δημοκρατία σκοτώνει απεργό πείνας, άδεια στον Δ. Κουφοντίνα».

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφουν… δριμύτεροι οι ξέφρενοι τουρίστες

Μεταξύ άλλων στο κείμενο που αναρτήθηκε στη σχετική ιστοσελίδα αναφέρεται: «Επιλέξαμε να σηκώσουμε πανό αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα μπροστά στον Παρθενώνα.

Ως ένα καλό σημείο για να απευθυνθούμε στον κόσμο που έχει έρθει εδώ ως τουρίστας και επιλέγει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον τόπο που διασκεδάζει, ή τον κόσμο που έστω, δεν έχει αφήσει την κρίση του στο ξενοδοχείο.

Η δημοκρατία είναι μια χαρά ως τουριστικό προϊόν αλλά ως πραγματικότητα είναι άλλη υπόθεση. Κι όταν το αξιοθέατο και η πραγματικότητα είναι δίπλα-δίπλα, στην έκδοση” κληρονομιά και κληρονόμος” φαίνεται πολύ καθαρά. Μπορεί άλλωστε καθένας να το δει και στη δική του χώρα…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις