Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιστρέφουν… δριμύτεροι οι ξέφρενοι τουρίστες
ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν… δριμύτεροι οι ξέφρενοι τουρίστες

Οι ξέφρενοι Βρετανοί τουρίστες επιστρέφουν… δριμύτεροι στα Μάλια. Για μια ακόμα χρονιά η Κρήτη και συγκεκριμένα, τα Μάλια είναι ένας «καυτός» προορισμός για όσους αναζητούν έντονη διασκέδαση με άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Party Hard Travel, με τις κρατήσεις για τα Μάλια να παρουσιάζουν φέτος αύξηση 400% σε σχέση με πέρυσι. Διαβάστε ακόμα: Ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό […]

Οι ξέφρενοι Βρετανοί τουρίστες επιστρέφουν… δριμύτεροι στα Μάλια.

Για μια ακόμα χρονιά η Κρήτη και συγκεκριμένα, τα Μάλια είναι ένας «καυτός» προορισμός για όσους αναζητούν έντονη διασκέδαση με άφθονη κατανάλωση αλκοόλ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Party Hard Travel, με τις κρατήσεις για τα Μάλια να παρουσιάζουν φέτος αύξηση 400% σε σχέση με πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: Ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας, η πρώτη πεντάδα με τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές,  αποτελείται από τα Μάλια, τον Κάβο, την Ίμπιζα, τη Ζάκυνθο και την Αγία Νάπα.

Ξενοδόχοι της περιοχής, όπως φαίνεται στο tornosnews, ξεκαθαρίζουν ότι δεν εκφράζουν απέχθεια προς τους Βρετανούς τουρίστες αλλά τέτοιες ομάδες λειτουργούν στα πρόθυρα της εγκληματικής αμέλειας. «Με μια σφυρίχτρα οδηγούν μεθυσμένους εφήβους από τα ξενοδοχεία σε μπαρ της πόλης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις