Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Αστυνομία «προειδοποιεί» τον Ρουβίκωνα
ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστυνομία «προειδοποιεί» τον Ρουβίκωνα

Αυστηρό μήνυμα προς τον Ρουβίκωνα στέλνει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων για την επίθεση που πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα, στο πιο καλά φυλασσόμενο κτήριο στην ελληνική επικράτεια. «Επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Είναι δυνατόν; Εσπασαν όλες οι κόκκινες γραμμές και θα μπορούσαμε να είχαμε και τεράστιο θέμα, αφού σε μια τέτοια εισβολή, οι αστυνομικοί θα […]

Αυστηρό μήνυμα προς τον Ρουβίκωνα στέλνει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων για την επίθεση που πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα, στο πιο καλά φυλασσόμενο κτήριο στην ελληνική επικράτεια.

«Επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Είναι δυνατόν; Εσπασαν όλες οι κόκκινες γραμμές και θα μπορούσαμε να είχαμε και τεράστιο θέμα, αφού σε μια τέτοια εισβολή, οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και τα όπλα τους» λέει ο κ.Μπαλάσκας.

Διαβάστε ακόμα:

Aπόπειρα εισβολής σε Υπουργείο

«Στο ίδιο κτήριο βρίσκεται η ΕΥΠ και βρίσκονται και ξένες υπηρεσίες. Καταλαβαίνετε πόσο ευαίσθητο θέμα είναι η επίθεση σε ένα τέτοιο κτήριο;» αναφέρει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων και συνεχίζει:

«Το θέμα είναι πολιτικό και είναι τεραστίων διαστάσεων. Πρέπει να απαντηθεί από την Κυβέρνηση και άμεσα. Μιλάμε για επίθεση στην καρδιά της ασφάλειας της ελληνικής Δημοκρατίας.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις