Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σάρωναν εξοχικά και αποθήκες- Πώς μετέφεραν τα κλοπιμαία!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρωναν εξοχικά και αποθήκες- Πώς μετέφεραν τα κλοπιμαία!

Του Πέτρου Καρσιώτη Συμμορία Αλβανών διαρρηκτών σάρωνε κυριολεκτικά εξοχικές κατοικίες και αποθήκες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και μετέφερε τα κλοπιμαία με φορτηγά! Τα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών που έχουν διαπράξει περισσότερες από εξήντα εισβολές σε σπίτια, επέλεγαν τα εξοχικά-στόχους, σε τοποθεσίες κοντά σε κεντρικές οδούς με εύκολη πρόσβαση στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στις […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συμμορία Αλβανών διαρρηκτών σάρωνε κυριολεκτικά εξοχικές κατοικίες και αποθήκες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και μετέφερε τα κλοπιμαία με φορτηγά!

Τα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών που έχουν διαπράξει περισσότερες από εξήντα εισβολές σε σπίτια, επέλεγαν τα εξοχικά-στόχους, σε τοποθεσίες κοντά σε κεντρικές οδούς με εύκολη πρόσβαση στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στις οποίες εισέρχονταν μετά από διάρρηξη των θυρών η των παραθύρων.

Πατούσαν γκάζι στην Εθνική Οδό

Κι αυτό για να μπορούν στη συνέχεια εύκολα να διαφεύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα επί της Εθνικής Οδού και να μη δίνουν τη δυνατότητα σε περιοίκους να παρατηρούν τα στοιχεία των αυτοκινήτων και να τα αναφέρουν στην Αστυνομία!

Συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί

Συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τέσσερις Αλβανοί εκ των οποίων οι τρεις φυσικοί αυτουργοί των διαρρήξεων και ο τέταρτος κλεπταποδόχος των κλοπιμαίων.

Εξιχνιάστηκαν 60 διαρρήξεις από τον Ωρωπό μέχρι τη Μαλακάσα

Εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, τουλάχιστον εξήντα περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στις περιοχές του Ωρωπού, της Νέας Πολιτείας, του Συκαμίνου, της Μαλακάσας, του Αυλώνα αλλά και στις γύρω περιοχές.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δρούσαν

Της εξάρθρωσης της ομάδας, προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν ερευνητικά στοιχεία και δεδομένα, ενώ εξετάστηκε η περιπτωσιολογία των κλοπών που σημειώθηκαν στις παραπάνω περιοχές, από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ποδήλατα, ρολόγια, οικιακός εξοπλισμός στα κατασχεθέντα

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά σε 4 οικίες και 2 αποθήκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρικά εργαλεία, ποδήλατα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, ρουχισμός οικιακός εξοπλισμός, κ.λπ.

Κατασχέθηκαν και τα φορτηγά

Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά, που χρησιμοποιούνταν ως μέσα για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Διαβάστε ακόμη: Κακοποιοί «του δρόμου» – Έκαναν… συσκέψεις μετά τις επιδρομές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις