Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απέλυσαν Έλληνα δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Απέλυσαν Έλληνα δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή (pic)

Απίστευτη κι όμως αληθινή είναι η είδηση ότι απέλυσαν γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο στον «αέρα» της εκπομπής του. Ο λόγος για τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, στο πλαίσιο των απολύσεων και των αλλαγών στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media, όπως αναφέρεται στο dailymedia. gr. Διαβάστε ακόμα: Ο Σχοιρανάκης χτυπά την κάμερα δημοσιογράφου (vid) Το ραδιόφωνο 24/7 άλλαξε διεύθυνση και χαρακτήρα αφού αποφασίστηκε […]

Απίστευτη κι όμως αληθινή είναι η είδηση ότι απέλυσαν γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο στον «αέρα» της εκπομπής του.

Ο λόγος για τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, στο πλαίσιο των απολύσεων και των αλλαγών στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media, όπως αναφέρεται στο dailymedia. gr.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σχοιρανάκης χτυπά την κάμερα δημοσιογράφου (vid)

Το ραδιόφωνο 24/7 άλλαξε διεύθυνση και χαρακτήρα αφού αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση στην ενημέρωση, αν και ο αθλητικογράφος έκανε εκπομπή από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το έμαθε την ώρα που η εκπομπή είχε διακοπεί για διαφημίσεις και άκουσε να ανακοινώνεται η νέα εκπομπή του σταθμού την ίδια ώρα με τη δική του αλλά με διαφορετικό δημοσιογράφο.

Επιπλέον, μέσω μηνύματος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έμαθε ότι απολύθηκε και από το Oneman, την ανδρική ιστοσελίδα του ομίλου της 24 Media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις