Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Λιέγη (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Λιέγη (pics)

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Λιέγη. Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με το μακελειό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (29/5) στη Λιέγη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης. Ο 36χρονος δράστης Μπενζαμίν Ερμάν την ώρα που πυροβολούσε κατά των αστυνομικών φώναξε Allahu Akbar (Ο θεός είναι […]

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στη Λιέγη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με το μακελειό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (29/5) στη Λιέγη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης.

Ο 36χρονος δράστης Μπενζαμίν Ερμάν την ώρα που πυροβολούσε κατά των αστυνομικών φώναξε Allahu Akbar (Ο θεός είναι μεγάλος).

Διαβάστε ακόμα: Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς (vid)

Να σημειωθεί πως είχε αποφυλακισθεί μόλις χθες (28/5). Ήταν στην φυλακή για ναρκωτικά αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί ριζοσπαστικοποιήθηκε από ακραίους ισλαμιστές.

Ο δράστης απείλησε από πίσω με μαχαίρι δυο γυναίκες αστυνομικούς έξω από καφετέρια, εκτελώντας τες εν ψυχρώ. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήρε όμηρο μια γυναίκα υπάλληλο γυμνασίου, ενώ από την ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσε νεκρή άλλη μια γυναίκα.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την επίθεση αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις